Post by destchitihobe on Mar 16, 2022 8:21:06 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tanulj franciául - Mondly ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tanulj franciául - Mondly IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódok a növekedési kristályokhoz ▞▞▞
▞▞▞ Tanulj franciául - Mondly 2022 version ▞▞▞
Az anyanyelvi kiejtésekkel és gyakorlással nagyon elkötelezhetővé tesz bennünket
Szeretem ezt az alkalmazást. A hang és a kiejtés nagyon tiszta. Könnyű megtanulni.
学法语,说法语:全新语言学习法,轻松成为法语达人! 教育 oao
Ez egy jó alkalmazás. Nagyon szeretem, és könnyen érthető szavakat is.
Kezdőként élvezem az élményt. Sok szókincset és kifejezést hoz vissza az emlékezetbe.
Ezúttal leginkább... - Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár ...
学法语,说法语:全新语言学习法,轻松成为法语达人! 教育 oao
Ezzel az alkalmazással tényleg sokkal könnyebb nyelvet tanulni
Nem fogok hazudni, ez egy nagyon jó alkalmazás, és sokat segít nekem, de a probléma az, hogy a prémium verzióra van szükséged ahhoz, hogy minden leckét megkapj, és mivel gyerek vagyok, nem tartom tisztességesnek, hogy megpróbálom tanulok egy új nyelvet, és nem tudok, mert nincs pénzem ez egyszerűen nem fair, és mi van, ha valakinek másra kell használnia a pénzt, nem lenne fair, ha valakinek így kellene elpazarolnia a pénzét. ha megérte. Bár ez jó, nem igazságos, amit mondok
Tanulj németül online - Ingyenes németül leckék - Beszél ... Francia nyelvlecke online - Francia nyelvtanulás ingyen a LinGo Play alkalmazással A nyelv a
Nekem nagyon tetszett játékosan tanítja az adott nyelvet
Telepítettem ezt az alkalmazást, de most nem nyílik meg, csak pufferel. Még a telefonomat is újraindítottam, és még mindig az M utáni földgömb/O csak körbe-körbe jár.
Az első szint teljesítése után havi előfizetést kell fizetnie, ha továbbra is használni szeretné a következő szinteket, így ez csak egy ígéretes jó alkalmazás
फ्रेंच सीखें। फ्रेंच बोलिए शिक्षा tjlb
Nagyon jó nekem sokat.
szerintem nagyon jó
Szeretem!!!!
Félrevezető reklám! A hirdetésben az állt, hogy 7 nap ingyenes próbaverzió, azonnal lemondtam, és a hónapra kellett fizetni!
फ्रेंच सीखें। फ्रेंच बोलिए शिक्षा tjlb
Szia, Hozzáfértem az alkalmazásához, és elkérte az e-mailemet, és egyszer csak azt látom, hogy tranzakció történt a bankszámlámon. Nem iratkoztam fel semmilyen levonásra a számláról. Csalást jelentettem a bankomnak. Kérem, állítsa le a tranzakciót, amelyre nincs szükségem. Hamis alkalmazás, a barátok nem fizetnek díjat, prémiumot vásároltam 599,99 Rs/- áron, de a feloldást mutatja
ez az alkalmazás akkor jó, ha még egyáltalán nem tanultál franciául, de mivel diák vagyok, és jelenleg franciául tanulok, a legtöbb dolgot ismerem, ezért csak ugrálok, hogy kicsit nehezebb lesz, de összességében ez egy nagyon jó alkalmazás
Nagyon jó, de folyton lefagy. Remélem hamar megoldják a problémát
Remek alkalmazás nyelvtanuláshoz.
A mikrofon nem működik. Természetesen ez egy lecke kellős közepén történt, és nincs lehetőség arra, hogy a mikrofont az alkalmazással megjavítsák valahol a beállítások között. Csak néhány alaplecke ingyenes. Még csak el sem kezdi a francia tanulási utat, mielőtt készpénzt kell fizetnie ennek a cégnek, amelyből folyamatosan teljes képernyős hirdetésekkel bombázzák, hogy megszerezze a pénzt. A hangeffektusok szinte fájnak. Összességében egy meglehetősen unalmas és ellenszenves élmény.
Csak néhány alapvető szót és kifejezést tanul meg. Az első leckék befejezése után meg kell vásárolnia az alkalmazást.
Oké, akkor itt van a problémám ezzel az alkalmazással... Unalmas. Más alkalmazást használtam. És úgy tűnik, hogy mindegyik tovább leköti a figyelmemet, mint a Mondly, most talán azért, mert középhaladó lvl-es vagyok franciául, és nincs módom kihagyni a már ismert leckéket, hacsak nem frissítek prémiumra, DE játszottam más alkalmazásokkal, de nem. Úgy érzem, unatkozom, mint ezt az alkalmazást, még akkor is, ha olyan dolgokat ismételek, amelyeket már tudok. Azt írja, hogy ez az alkalmazás 5000 szót tud megtanítani a célnyelvemen, de szinte lehetetlen eljutni oda, különösen, ha ez az alkalmazás nagyon unalmas, és nem tudok ébren maradni közben.
Vásároltam egy prémiumot, és kevesebb mint 24 órán belül visszatérítést kértem az alkalmazásodban található visszajelzési link segítségével, és még e-mailt is küldtem. Már 48 óra telt el, és Ön nem volt hajlandó válaszolni. Nem ajánlom ezt az alkalmazást, mert nem hajlandó válaszolni a visszatérítési kérelemre! szükségem van a visszatérítésemre!
Jó, de ez a feloldás. Hogyan tudjuk feloldani
A "sajnos ez nem jó" nagyon demotivalo üzenet. Lehetne ezt szebben is , például, "keress még", vagy "keresd meg a jó megoldást". Ebből kikövetkeztethető, hogy a válaszom nem volt megfelelő, mégsem vette el a kedvem a további tanulástól, sőt motivál, hogy újabb sikereket érjek el!
Ingyenes online tartalmak, források nyelvtanuláshoz - Bródy ...
nagyszerű, nagyon hasznos, ha minden lecke után villogó szavak vannak
Adv minden óra után..
Nagyon jó, ha megismétli a mondatot képekkel együtt, hogy segítsen kitalálni, mit jelentenek a szavak. Az egyetlen dolog, amin úgy látom, hogy javíthatnak, az valószínűleg egy szójáték. Összességében még mindig jó. Megpróbáltam franciául tanulni az iskolában, de nem sikerült. Ez rendkívül hasznos.
Letöltés Tanulj franciául) APK Eszköztől függ által ATi Studios fejlesztő ingyen (Android). Tanulj franciául - Mondly apk
Tanki Online - PvP tank shooter Arcade yaaa
Szerintem egy nagyon hasznos alkalmazás nyelvtanulás szempontjából.
Az egyik legjobb alkalmazás új nyelvek elsajátítására.
A jó alkalmazásszavak elég világosak