Post by destchitihobe on Mar 16, 2022 8:39:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tailed Demon Slayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tailed Demon Slayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody na nieograniczoną liczbę punktów ▞▞▞
▞▞▞ Tailed Demon Slayer 2022 version ▞▞▞
Mówi, że wymaga aktualizacji i nie przejdzie dalej. Śmieci.
Bardzo ciekawy sposób na zabawę. Bardzo zabawne. Polecam
-2 gwiazdki za uprawnienia. Nie potrzebujesz moich danych osobowych ani podstawowego adresu Gmail.
Wspaniale marnuje czas. Czuję, że grę można łatwo ulepszyć, po prostu usuwając ograniczenia w niektórych rzeczach. Wszystkie umiejętności są ograniczone do 50, a biegłość w posługiwaniu się bronią jest ograniczona do 30. Zabrakło mi reliktów do kupowania i ulepszania stosunkowo szybko. Samo usunięcie limitu umiejętności i biegłości w posługiwaniu się bronią przynajmniej sprawi, że twoje punkty umiejętności nie będą bezcelowe. Ale w sumie jest to świetna gra, w którą możesz łatwo grać między zajęciami.
Bardzo ciekawa bezczynna gra typu RPG. Są pewne wady, takie jak to, że im później jesteś w grze, tym mniej i mniej zbierasz zasoby zamiast odwrotnie, to sprawia, że logowanie się z powrotem jest dość nudne. Mimo to, bardzo zabawna gra, w której chcesz na to pozwolić bezczynnie lub bawić się. Zalecana.
Tailed Demon Slayer Рольові axps
Czy jest jeszcze w fazie rozwoju beta? Wygląda na niedokończone, łatwo wymaksowane wszystko, nudne i bezcelowe w graniu, powtarzające się poziomy/potwory, po prostu staje się trudniejsze, ale nie ma dla ciebie wzrostu, Odinstalowane. Niektóre Umiejętności są zepsute, po odblokowaniu wracają do 12% obrażeń od umiejętności, nawet jeśli poziom umiejętności wynosi 100 lvl, pozostał na 12%? Podczas gdy inne umiejętności Więc jaki jest sens podnoszenia poziomu umiejętności, nic nie robi?
Dobra gra
Najnowsza aktualizacja zmniejszyła wszystkie nagrody w lochach. Osiągnąłem punkt w tej grze, w którym dotarcie do następnego bossa zajmuje tyle czasu na ekranie, a niewiele do zrobienia, ale podobała mi się gra i czułem, że nagrody były hojne, aby ulepszyć cp podczas tych WIELKICH oczekiwań. Ogromne wyłączenie za to, co trzymało mnie w zabawie przy tak małych postępach
To świetna gra, niesamowita koncepcja, niesamowita realizacja, jedynym problemem, jaki mam, jest to, że kiedy oglądam reklamę, gra całkowicie się zawiesza.
Cześć, nurku, mam nadzieję, że możesz to przeczytać. Bardzo lubię tę grę, proszę, napraw dla mnie jakiś problem. Otwieranie lub ładowanie gry jest zbyt wolne, a kiedy masz zamiar zagrać w grę, automatycznie zamyka się i wraca do ekranu głównego, nie wiem dlaczego? Gra była dobra, ale najnowsza aktualizacja obniżyła nagrody za lochy i wydaje się przerwać progresję czasu offline. Teraz pośpiech ochładza się tylko wtedy, gdy jest otwarty, przez co jest całkowicie bezużyteczny. Odinstalowywanie.
Po ostatniej aktualizacji licznik pośpiechu pozostaje na poziomie zerowym, a potem jest sztuczka polegająca na osłabianiu nagród, którą wykonałeś z dowolnego powodu. Nie mogę powiedzieć, że podoba mi się kierunek, który obierasz. Szczerze mówiąc, kto podjął taką decyzję, powinien zostać zwolniony.
Edycja: przestań grać w ciągu 4 dni. Zbyt powtarzalne, nie odblokowuje się żadna nowa zawartość. Prosty, fajny styl, łatwy w prowadzeniu. Spowalnia dość szybko, więc bądź na to przygotowany. Poza tym pakiety są dość drogie, więc pozostanę F2P. Reklamy były nieinwazyjne, ale aktualizacja je zniszczyła (-1 gwiazdka).
Karnet sezonowy już zapłaciłem dwa razy. Ale nie otrzymałem żadnego.Czy możesz mi z tym pomóc
Zajebista gra
Świetny styl artystyczny. Dobra chwytliwa muzyka. Przyjemna pętla rozgrywki.
Klon tej samej gry za pieniądze
To była fajna gra... ale zacząłem grać zeszłej nocy. A potem zamykam aplikację... A kiedy rano ją otworzę. Brak postępów... Gram jakieś 2 godziny i wszystko zniknęło...
Dobrze, że wróciłem za 5 dni i mam 10000 milionów poziomów
Dzięki za grę, ale nie ma postępu zapisu
Tailed Demon Slayer የሚና ጨዋታዎች vsm
Bardzo przyjemne, ale czasami nudne robienie tego samego w kółko
W porządku!
Całkiem dobrze. Ale mam nadzieję chłopaki, że nadal będziesz miał dobrą robotę i nie dodawaj pejzażu, płacę za wygraną, płacę za postęp, płacę za płacę, bo płacę. Nienawidzę zespołu deweloperów, jaka gra deweloperska, że nawet Don ją uruchomił. Po prostu zrób jak oślepiony i wrzuć do Google Play i zdobądź gotówkę. Zachowaj dobre rzeczy pls. Dlaczego 4 nie 5 bo dużo wyskakujących reklam i często płatności VIP są powszechne, ale nie powinny być zbyt widoczne.
Właśnie znalazłem dokładnie tę samą grę pod innym tytułem i teraz nie mogę ufać żadnemu deweloperowi.
Jest Chill i jest bardzo mało reklam
naprawdę świetna gra, ale dostałem podwójną opłatę za przedmiot, który można kupić tylko raz, czy jest sposób, aby porozmawiać z pomocą techniczną, aby rozwiązać ten problem?
Mam moje punkty bitewne do 300k, kiedy wcisnąłem return, wróciło do 240, wróciło ponownie do 175, do diabła, czy to ta gra??
Aktualizacje są zbyt wolne, a jako darmowy gracz mam tak silną, jak to tylko możliwe w ciągu zaledwie 2 miesięcy. Jedynym sposobem, aby stać się silniejszym, jest wydawanie pieniędzy i podnoszenie statusu VIP. A waluta, taka jak punkty umiejętności i odłamki reliktów, są w tej chwili dosłownie bezużyteczne.
Świetna gra, ale nie radzę jej uprawiać. Po odblokowaniu wszystkich 65 reliktów i osiągnięciu maksymalnych umiejętności nie znalazłem sensu w grze. Tak naprawdę nie widziałem celu poza logowaniem się co 4-5 godzin, aby przyspieszyć etapy tylko po to, aby spłukać / powtórzyć. Byłoby fajnie, gdyby istniał jakiś sposób na pogawędkę z innymi ludźmi lub polubienie zajęć grupowych? Nie wiem. Jeśli chcesz cieszyć się tą grą przez długi czas, nie spiesz się i pozwól jej zrobić to. Hodowałem non stop prawie 2 tygodnie i żałuję
Fantastyczny
Od ostatniej aktualizacji pośpiech, lochy wyposażenia i poziomy wyposażenia nie zostaną zresetowane.
Township ง่ายๆ fde
Szybko się starzeje. Nic nowego tutaj.
Gram w tę grę już od jakiegoś czasu. Wszystko było dobrze do ostatniej aktualizacji. Lochy są tak niezrównoważone. Z łatwością mogę wyczyścić loch broni, która wymaga prawie 4 milionów mocy, podczas gdy ja mam prawie 2 miliony. Ale loch klejnotów? Nie mogę wyczyścić żadnego lochu z klejnotami, który wymaga więcej niż 800k mocy, ponieważ na kolejnym poziomie wrogowie są zbyt silni i zadają za dużo dmg kryształowi. A ten poziom wymaga mocy 1,2kk. Co jest nie tak z równowagą??
Gra ogranicza twoją postać na poziomie 99. Po 99 nie ma już nic do poprawienia i pójścia dalej.
Musiałem zrestartować 4 razy, ponieważ straciłem progresję. Trudna przepustka. Napraw swoją cholerną grę
Ostatnie nowe jakoś zepsuły odnawianie się "rush timer" nie odnawia się jak gra jest i też nie odnawia się czas dungeonow 😣😣
Po osiągnięciu 7 dni udaru straciłem sens, aby grać w tę grę. Nawet czasami nie mogę oglądać filmów i nigdy nie mogę oglądać filmów, aby uzyskać więcej rzeczy z trybu offline. Mam nadzieję, że w następnej aktualizacji odetną wyzwania tygodniowe na 2-3-dniowe wyzwania, ponieważ będzie to lepiej nadążyć za graczami i nadać cel farmie w tej grze. Zakładają również, że koszt rzeczy jest mniejszy za prawdziwe pieniądze. Kosztuje za dużo, a karnet vip jest za krótki.
To świetna gra pomysłowa. Jest kolorowy, jest wiele do zrobienia, a devs są hojni z gratonkami. Walka jest zautomatyzowana przez umiejętności, są zabawne do oglądania. Moim największym uśmiechem jest to, że nie ma dla mnie jazdy za grę po kilku dniach. Nie ma komp. Nie ma listy rankingowej. Brak gildii. Bez społeczności. To tylko bezczynna gra. Jeśli lubisz proste, może to być dla ciebie. Nie wiem, jak długo ta gra została wydana, ale jest przyzwoita. Istnieją pewne drobne niedogodności, takie jak podczas logowania się po godzinach "x", monituje o szansę zarobić więcej łupów z filmem. Za każdym razem, gdy się zracam i spróbuję oglądać film, który mówi "Spróbuj ponownie później". Ale kiedy natychmiast udam się do Dungeons, aby obejrzeć film dla innego wpisu, który podnosi wideo. Gra jest bardzo przyjazna, a postęp nie jest tak wolny (o ile grałem, 12 dni) jako inne bezczynne gry. 8/10.
Dobre samo ładowanie trwa wieki i na zawsze, aby powiedzieć, że jesteś na bieżąco
Niezadowolony... więc mówisz nam, że "aktualizacja" daje nam 1000 klejnotów, ale nikt ich nie dostał.
To przyzwoita gra. Próbowałem tego i spodziewałem się, że ta gra będzie jak najazd na loch. Ale ta gra jest znacznie wolniejsza jeśli chodzi o rozwój, spadają przedmioty niskiej jakości i nie ma w niej żadnych emocji w końcowej fazie gry. Mimo to ta gra jest przyjemna i może zabić nasz wolny czas. 3/5 gwiazdek ode mnie
Przepustka sezonowa i system VIP wymagają gruntownej przeróbki. Nagrody z przepustki sezonowej są tak malutkie, że w zasadzie można je zignorować. Nagrody VIP są dobre, ale nie można uzyskać z nich niczego użytecznego bez wydawania nieprzyzwoitych pieniędzy (mówiąc 100 $) na coś, co trwa kilka dni. Absolutnie okropne pierwsze spojrzenie.
Super gra
Jak dotąd dobre pierwszego dnia... zaktualizuje się po tygodniu!
Suuuiiii